![]() |
| |||||||
| Duyurular... Forum kuralları, forumla ilgili duyuru ve haberler, üye soru, sorun ve görüşleri ile ilgili forum alanımızdır. |
| Tags: aylik, hesap, premium, rapidshare, satisi |
![]() |
| | LinkBack | Konu Araçları |
| | #1 (permalink) | |||||||||||||
| Bu Alana Reklam Vermek İstiyorsanız Buraya Tıklayınız RAPIDSHARE PREMIUM HESABI 1 AYLIK 10 TL ![]() [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] ALMAK İSTEYENLER BU ADRESİ EKLESİN. AYRINTILAR BİREBİR MSN ÜZERİNDEN GÖRÜŞÜLECEKTİR. RapidShare Premium hesabı sahibi olunca: Daha hızlı indirme yapabilecek, Sınırsız indirme yapabilecek, Eş zamanlı indirme yapabilecek, İndirme yaparken durdurup tekrar ilerletebilecek, FlashGet gibi indirme yöneticilerini kullanabilecek, Elektrik kesintisi, bağlantı kopması gibi olaylar sonucunda indirme oranınız sıfırlanmayacak, Hesabınızda bulunan içerikler hiçbir zaman silinmeyecek, VERDİĞİM RAPİDSHARE PREMIUM KULLANICI ADI VE SİFRENİZİ DEĞİŞTİRMENİZ İÇİN SİZE YARDIMCI OLUYORUM. SİFRELER GARANTİLİDİR. - Sadece RapidShare.Com adresi için geçerlidir. ( .de den indiremezsiniz ) - Hesap ücreti sadece 10 TL'dir. Soru: RapidShare Premium'un normalden ne farkı var? Cevap: * Dosya indirmenizde limit yok! ( günde 5 GB) * Aynı anda istediğiniz kadar dosya indirebilirsiniz! * Dosya indirme yöneticisi kullanabilirsiniz! ( Flashget, Free download manager v.s. ) * İnmekte olan dosyalarınızı istediğiniz zaman durdurup istediğiniz zaman devam ettirebilirsiniz. * RapidShare linkine tıkladığınız anda dosya inmeye başlar, uğraşmassınız! * Sunucular dolu olduğunda sizler için fazladan slotlar açılır ve kesintiye uğramazsınız. * Premium Panelinizden yüklediğiniz dosyalar asla silinmez! * Premium şifresi kullanmadan free den dosya indirirken %50 daha yavas indirirsiniz. (Yeni Sistem) * Premium şifresi kullanaraka dosya indirirseniz %100 daha hızlı iner. (Yeni Sistem) Soru: Tamam ben karar verdim hesap alacağım. Ne yapmam gerekli? Cevap: [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] ALMAK İSTEYENLER BU ADRESİ EKLESİN. AYRINTILAR BİREBİR MSN ÜZERİNDEN GÖRÜŞÜLECEKTİR. GÜNLÜK 5 GB LİMİTİNİZ VAR, İNDİRMEDİĞİNİZ LİMİT ERTESİ GÜNE EKLENİR. 25 GB OLANA KADAR ÜSTÜNE EKLEME YAPAR. Bu mesaj en son " 09-02-2009 " tarihinde saat 05:13 AM itibariyle TURK__18 tarafından düzenlenmiştir.... | |||||||||||||
| |
| Konuyu Beğendin mi ? O Halde Konuyu Arkadaşınız ile Paylaşın =) |
| Okumuş Olduğunuz Sayfayı E-Mail ile Arkadaşınız ile Paylaşın ! |
| | #2 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| bugun TURK__18 arkadasımızdan 1 aylık premıum hesabı aldım. çok teşekkür ederim, güvenilir bir arkadas kendisi. inşallah bundan sonrada rapidshare premıumları TURK__18 den alcam. hayırlı işler diliyorum. premıum hesabı almak isteyen arkadaslarada tavsiye ederim.
__________________ !!!FORUMDAKİ ONLİNE FİLMLERİ (DivX) NASIL İZLERİM!!![Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Uygun Fiyatlara:
İletişim İçin Özel Mesaj Gönderiniz | |||||||||||||||||||||
| |
| | #3 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| satışlar devam ediyor | |||||||||||||||||||||
| |
| | #4 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| Ben de aldım. Teşekkürler TURK__18 ![]() | |||||||||||||||||||||
| |
| | #5 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| satışı olumsuz yönde etkileyecek yorumlar yasaktır...
__________________ !!!FORUMDAKİ ONLİNE FİLMLERİ (DivX) NASIL İZLERİM!!![Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Uygun Fiyatlara:
İletişim İçin Özel Mesaj Gönderiniz | |||||||||||||||||||||
| |
| | #6 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| s.a. kardeş faydalı bir işe girmişin hayırlı olsun.. bundan sonra bana soran arkadaşları sana yönlendireceğim inş. kolay gelsin!
__________________ ![]() | |||||||||||||||||||||
| |
| | #7 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| ben de 1 aylık aldım hemen beni ardı msn den login ve şireyi verdi... teşekkür ümit ve sanal tahrip ailesine .... ![]() | |||||||||||||||||||||
| |
| | #8 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| rapid premıum satışlarımız devam ediyor almak isteyenler [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] adresımı eklesin. | |||||||||||||||||||||
| |
| | #9 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| istemiyorum.ben oyun indircem | |||||||||||||||||||||
| |
| | #10 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| rapid premıum satışlarımız devam ediyor almak isteyenler [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] adresımı eklesin | |||||||||||||||||||||
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| |