Bu Alana Reklam Vermek İstiyorsanız Buraya Tıklayınız
1 AYLIK RAPIDSHARE PREMIUM HESABI 15 TL
rapidshare_turk@hotmail.com ALMAK İSTEYENLER BU ADRESİ EKLESİN.
AYRINTILAR BİREBİR MSN ÜZERİNDEN GÖRÜŞÜLECEKTİR.
RapidShare Premium hesabı sahibi olunca:
Daha hızlı indirme yapabilecek,
Sınırsız indirme yapabilecek,
Eş zamanlı indirme yapabilecek,
İndirme yaparken durdurup tekrar ilerletebilecek,
FlashGet gibi indirme yöneticilerini kullanabilecek,
Elektrik kesintisi, bağlantı kopması gibi olaylar sonucunda indirme oranınız sıfırlanmayacak,
Hesabınızda bulunan içerikler hiçbir zaman silinmeyecek,
VERDİĞİM RAPİDSHARE PREMIUM KULLANICI ADI VE SİFRENİZİ DEĞİŞTİRMENİZ İÇİN SİZE YARDIMCI OLUYORUM. SİFRELER GARANTİLİDİR.
- Sadece RapidShare.Com adresi için geçerlidir. ( .de den indiremezsiniz )
- Hesap ücreti sadece 15 TL'dir.
Soru: RapidShare Premium'un normalden ne farkı var?
Cevap:
* Dosya indirmenizde limiti ( günde 5 GB) (gece 3 den sabah 11 e kadar, kalan kotanızın 10 katı fazla indirebilirsiniz.)
* Aynı anda istediğiniz kadar dosya indirebilirsiniz!
* Dosya indirme yöneticisi kullanabilirsiniz! ( Flashget, Free download manager v.s. )
* İnmekte olan dosyalarınızı istediğiniz zaman durdurup istediğiniz zaman devam ettirebilirsiniz.
* RapidShare linkine tıkladığınız anda dosya inmeye başlar, uğraşmassınız!
* Sunucular dolu olduğunda sizler için fazladan slotlar açılır ve kesintiye uğramazsınız.
* Premium Panelinizden yüklediğiniz dosyalar asla silinmez!
* Premium şifresi kullanmadan free den dosya indirirken %50 daha yavas indirirsiniz. (Yeni Sistem)
* Premium şifresi kullanaraka dosya indirirseniz %100 daha hızlı iner. (Yeni Sistem) Soru: Tamam ben karar verdim hesap alacağım. Ne yapmam gerekli?
Cevap: [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] ALMAK İSTEYENLER BU ADRESİ EKLESİN.
Günlük download limiti 5 GB'a yükseltildi!
Kullanılmayan miktarlar ise 25 GB olana kadar hesabınızda birikebilmektedir.
REFERANSLAR:
Alıntı:
alcu74 tafarından gönderildi
İkinci defadır kendisinden rapid şifresi alıyorum. İlgi ve alakasından dolayı kensine teşekkür ediyorum. Güvenle alabilirsiniz. Tavsiyemdir.
Alıntı:
Iamvictory tafarından gönderildi
hem rapidshare, hem hotfile aldım.
parayı gönderdim. eve geldim. msn'i açtım. parayı yatırmışsın gönderiyorum dedi. hızlı ve güvenilir. kesinlikle tavsiye ederim herkeze.
Alıntı:
seldiren tafarından gönderildi
ben bugün aldım premiumu arkadaş çok iyi birisi bence rapid alacaksanız bu arkadaşın yanına gelin
Kesinlikle güvenebileceğiniz biri bu 3. pre. alışım oluyor kendisinden şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım çok dürüst ve güvenilir biri
Alıntı:
romanspartan tafarından gönderildi
arkadaşımızdan birkac defa aldım ve hic sorun yaşamadım bugün yine yeni bir hesap aldım yıne sorun yaşamadım kendısıne cok teşekkür ederim. bu arkadaşımızdan almanızı tavsiye ederim çok güvenilir hiç bir sorun yaşamazsınız.. tekrardan teşekkürler
Alıntı:
tyrex01 tafarından gönderildi
Teşekkürler dost eline koluna sağlık 5 dk da hallettin işimi sağolasın herkeze tavsiyedir sağlam satıcıdır arkadaş iyi satışlar dost iyi forumlar dilerim herkeze..
Alıntı:
ozanata tafarından gönderildi
Arkadaşlar hiç beklemeyin direk alın.Tek bir tereddüd bile getirmeyin aklınıza.O kadar ilgili bir satıcı ki.En ufak sorunlarda bile çok yardımcı oluyor gerçekten.Ben böyle ilgili bir satıcı sanal alemde ilk defa görüyorum.
Alıntı:
hbegec tafarından gönderildi
yaklaşık 7-8 aydır premium hesabımı hep kendisinden alıyorum gerçekten güvenilir her türlü soruna yardımcı olmaya çalışan bir arkadşaım kendisine teşekkür ediyorum güvenle alışveriş yapabilirsiniz..
Alıntı:
RamJam tafarından gönderildi
Şu rapid satışını dürüst bir şekilde yapan ve satış sonrası rapid hesab kullanımın detaylarını hiç sıkılmadan anlatan hızlı, güven dolu bir arkadaş. Her şey için çok teşekkür ederim.
Alıntı:
skystar_26 tafarından gönderildi
Kendisinden sorunsuzca 3. defa Rapid hesap aldım güvenebilirsiniz arkadaşlar.
Teşekkürler
Alıntı:
Mandy Lane tafarından gönderildi
Bugün itibari ile bir rapid hesabı aldım. Çok yardımcı oldu. Güvenilir sağlam bir arkadaş. Gözükapalı tavsiyemdir. Sağol dostum.
Alıntı:
djkartal2 tafarından gönderildi
güvenilir bi arkadaş elinden geldiği kadar hızlı bir şekide hizmetini sunuyor takdir etttim arkadaşı muhabbet güzel ve samimi bir kişi saygılarımla
Alıntı:
ogab tafarından gönderildi
arkadaşlar ben bir kaç kez şifre aldım.Güvenirli olmasından bir yana,aynı zamanda çok yardımcı oluyor.burda herkes birşeyler yazabilir ama benim dediğim şey ise ilk kez şifre alacak olan arkadaş kafasında bir soru varsa buyursun denesin alın bir şifre deneyin.ben sürekli şifre alıyorum ve bir sıkıntı yok,ayrıca çokta memnunum.arkadaşıma verdiği emeğe ve iyi niyetine tşk.ederim
Alıntı:
kerox tafarından gönderildi
Arkadaştan bugün 1 aylık hesap aldım. Hızlı ve güvenilir. Verdiği teknik destek içinde teşekkür ederim. Bol rapidli ve bol satışlı günlerdilerim.
Alıntı:
yitik1616 tafarından gönderildi
Dün akşam bu arkadaştan bir hesap aldım. Kartsız işlemle parayı yatırdım eve geldim MSN açtım ben daha selam yazmadan şifremi verdi. Süper hızlı ve güvenilir. Sayesinde PC aralıksız download yapıyor Yaşasın Rapid Yaşasın TURK_18. Herkese tavsiye ederim. Önümüzdeki ay görüşmek üzere.
Alıntı:
universal1299 tafarından gönderildi
Dün Arkadaştan 1 Aylık Rapid Premium Aldım Kesinlikle Sorunsuz Bir Arkadaştır
Alıntı:
kara1A2023 tafarından gönderildi
TURK__18 kardeşten rapid premium aldım. Teşekkürler...
Harici diskimde boş alan gittikçe azalıyor...
Alıntı:
bebece tafarından gönderildi
Turk_18 arkadaşla çok hızlı ve güvenli bi şekilde aldım üyeliğimi hatta şifre ve kullanıcı adımı bile benim için değiştirdi üyelik ihtiyacım olunca ondan başkasına gitmiceğime eminim teşekkürler ;)
Alıntı:
yaramaz_jojuk_19 tafarından gönderildi
arkadaslar rapidimi aldım sorunsuz bır sekılde kullanıyorum TURK_18 arkadasıma cok tesekkur edeıyorum... zor zamanımda ımdadıma yetıstı
Alıntı:
Syzophren tafarından gönderildi
Bir Problem Oldu Benim Rapid'de, Arkadaş Sağolsun 1 Kez Söylememe Rağmen Halletti.. Hiç Üstelemedim, Sabah Msn'i Açtığımda Yeni Kullanıcı Adım ve Şifrem Karşımdaydı.. Arkadaş Satmakla Kalmıyor, Kaç Aylık Satıyorsa O Süre İçerisinde İlgileniyorda..
Tekrar Teşekkürler Kendisine. Güvenle Alabilirsiniz Rapidshare Şifrelerinizi Bu Arkadaştan..
Alıntı:
silent_island38 tafarından gönderildi
Bugün bir aylık bır alış yaptım arkadaştan kesinlikle güvenilir bir kişi hiç tereddüt etmeyin derim...
Alıntı:
Sapkor tafarından gönderildi
gerçekten adam sözünün eri biridir ben ilk defa almıyorum aldığım her seferdede bana kareşı herhangi bir yanlışı olmamıştır. sanal alemde güvenebileceğiniz tek kişi teşekkür ederim
Alıntı:
yhunnus tafarından gönderildi
az önce hesabımı kendisinden teslim aldım. kesinlikle hiç çekinmeden kendisiyle alışveriş yapabilirsiniz. bende benden önce kendisine kefil olan arkadaşlar gibi arkadaşa kefilim. hiç bir tereddüdünüz olmasın.
Alıntı:
universal1299 tafarından gönderildi
Bugün 6 Aylık Rapid Premiumu Aldım Kesinlikle Sorunsuz Bir Şekilde Zaten Daha Öncede 5 Aydır Almıştım Hiç Bir Şekilde Sorun Yaşamadım 6 Aylık ve 1 Yıllık İyi Olmuş Ve Bugün Aldım Kesinlikle Sorunsuzdur Teşekkürler TURK__18
Alıntı:
alcu74 tafarından gönderildi
Valla ne kadar teşekkür etsem azdır kendisine.
Sağolsun ilgilendi ve kendi şifremle şu an premium hesabım var. Daha ne olsun ki?
Güvenle alabilirsiniz.
Tekrar tekrar teşekkür ederim TURK_18
Alıntı:
Vatan__06 tafarından gönderildi
6 Aylık Rapid Premiumu Aldım Rahatladım Her Ay Almaktan Kesinlikle Güvenilir Bir Arkadaş TURK__18 Teşekkür Ederim ;)
Alıntı:
MazaR tafarından gönderildi
Arkadaştan şuan 1 aylık rapid premium aldım çok teşekkür ederim her konuda bana yardımcı olduğu için güvenebilirsiniz =)
Alıntı:
aximami tafarından gönderildi
arkadaştan 8-9 aydır rapid üyeliği alıyorum rahatlıkla güvenebilirsiniz bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım teşekkürler arkadaşım..............
Alıntı:
rockstar34 tafarından gönderildi
arkadastan premium üyelik almak için msnime ekledim..bankadan havaleyi yaptıktan sonra hesabım hazırdı anında..kendisine güvendim ve pişman olmadım...rahatlıkla hesabınızı alabilirsiniz
Alıntı:
murathassoy tafarından gönderildi
her zaman ki gibi soylüyorum TURK__18 ile alısveris yapmak güzel
Hakkını veriyor daha ne diyeyim...
TESEKKURLER
Alıntı:
kerox tafarından gönderildi
Arkadaş gerçekten hızlı ve güvenli bir satış hizmeti sunduğu için kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca online destek hizmeti de vermesi gerçekten süper. Alışverişe devam edeceğim. Bize bol rapidli ve kendisine hayırlı satışlar dilerim.
Alıntı:
vahdet_631 tafarından gönderildi
Arkadaşla muhattap oldugum süre 5 dk sürdü
güvenle alabileceginiz birisi ;)
Alıntı:
kamasutra67 tafarından gönderildi
Güvenilir hızlı daima online ve her soruya cevap biri herkese tavsiye ederim...
Alıntı:
ziya_87 tafarından gönderildi
arkadaştan az önce 2. premium hesabımı aldım. kesinlikle sorunsuz. hatta bu sefer güvendiimden önce parayı yatırdım. "ben para yatırdım, sen hesabımı açar mısın?" dedim. bu işlerde normalde önce konuşulur ama ben güvendiğimden konuşmaya bile gerek duymadan direct parayı yatırdım. kendisinde en ufak pürüz yoktur. gönlünüz rahat olsun.
teşekkürler arkadaşım...
Alıntı:
hellboy58 tafarından gönderildi
Allah razı olsun,rapid premiumlar hemen elime geçti sorunsuz defalarca aldım çok memnunum tavsiye ediyorum herkesin almasını...
Alıntı:
skystar_26 tafarından gönderildi
Kendisinden az önce 1 adet premium aldım sorunsuzca ve anında verdi hesabımı ve daha sonra hesap güvenliği için neler yapılması gerektiğini de bana tek tek yaptırdı.
Bu konuda kesinlikle güvenilir biri kuşkunuz olmasın içiniz rahat olsun korkmadan alabilirsiniz hesabınızı.
Alıntı:
fiko43 tafarından gönderildi
az evvel hızlı bır sekılde aldım uyelıgımı.sonuna kadar guvenılır bı arkadasımız.Arkanıza bakmadan alabılırsınız
Alıntı:
zucex tafarından gönderildi
selam arkadaşlar ben de bugün TURK__18 arkadaşımızdan ilk defa premium aldım gerçekten 5 dakka bile sürmedi ve şu an hiç bir siteye bağlı kalmadan tüm istediklerimi indirebiliyorum,kendisine çok teşekkür ediyor ve sizlerede şiddetle TURK__18 arkadaşımızı tavsiye ediyorum,güvenilir ve sağlam bir dostluk için
Alıntı:
ozanata tafarından gönderildi
herkese öncelikle merhaba.yaklaşık 8 aydır rapıd hesabı alıyorum ve şu ana kadar hiç bir sorun çıkmadı çıkcağınıda sanmıyorum kafasıda soru işareti olan varsa bence düşünmesin.ayrıca bu ay kendinden bana hediye hesap açtı sağolsun.
Alıntı:
bilal_176 tafarından gönderildi
Güvenilirlik konusunda şüpheniz olmasın. Sürekli bu arkadaştan premium hesabı alıyorum. Almaya da devam edecegim. Hesap sürem bittiğinde benim söylememe gerek kalmadan yeni hesabımı mail adresime gönderdi.. Tesekkür ederim.
Alıntı:
heyulaheyula tafarından gönderildi
Arkadaşa gözünüz kapalı güvenebilrisiniz.Sorunsuz bir alışveriş gerçekleştirdik.Kendisine teşşekkür ederim burdan.
Alıntı:
yunusis1 tafarından gönderildi
Hemen teslim aldım kaliteli hizmet öncesi ve sonrası teşekkürler.
Alıntı:
mehmetsary tafarından gönderildi
kesinlikle güvenerek satın alabilirsiniz ben birçok kez aldım arkadaştan bir sorun çıkmadı.kefilim kendisine.
Alıntı:
yunus_C tafarından gönderildi
Bugun kendisinden bende premium aldım. arkadas sagolsun cok yardımcı oldu tesekkur ediyorum kendisine.
Alıntı:
Crazy-53 tafarından gönderildi
TURK__18 den bugun 1 aylık rapid premıum hesabı aldım.Kesinlikle güvenebilirsiniz.
teşekkürler arkadaşım.
Alıntı:
MeLiH_07 tafarından gönderildi
bugun bende aldıım ve arkadaşımız çok ilgilendii güvenebileceğiniz birisi kaçırmayın deriim
Alıntı:
Nbk | Sahin tafarından gönderildi
Öncelikle S.a Arkadaşlar Arkadasa tesekkür Ediyorum Rapid için Parayı YOlladım Hemen Anında Hesabım Acıldı ve memnunum uygulamadan bence herkesin bi an önce almasını istiyorum gercekten cok guzel bi duygu premium hesabı flashget ve orbite koyuyom linkleri 25 filmi gece 12 den sabah 8 e kadar indiriyo 8 mbits & rapid saolsun
Alıntı:
Sapkor tafarından gönderildi
gerçekten de aldığı parayı hak ediyor eline sağlık
Alıntı:
tinter tafarından gönderildi
1 aylık rapid aldım hiç sorun çıkmadı 5 dakikada şifremi verdi. sizde guvenebilirsiniz, tesekkürler
Alıntı:
tuğba505 tafarından gönderildi
1 aylık premıum hesabı aldım arkadasdan.
premıum hakkında bilmediğim bir çok özelliği kendisine sordum ve
bana premıum hesabının özelliklerini tek tek anlattı.
herkese tavsiye ederim.
kesinlikle premıum sahibi olmak istiyorsanız, TURK__18 arkadasa güvenebilirsiniz.
Alıntı:
enony tafarından gönderildi
Teşekkür ederim. Hesap aktarımda 2 dk sonra hemen geçti. Güvenilir alışveriş için teşekkürler.
Alıntı:
DivxMaker tafarından gönderildi
Kendisi güvenilir bir arkadaştır.
Ben satış yapmadan önce kendisinden alırdım hep
Sonuna kadar güvenebileceğiniz birisi ;)
Alıntı:
gkhnnthanci tafarından gönderildi
ya gerçekten süper bi hizmet tam 5 dk da işim halledildi ilk te braz dusumdum ama hiç gerek yok güvenilir bi arkadaş teşekkürler : )
Alıntı:
sercikan tafarından gönderildi
Hizli Ve GÜvenİlİr Bİr ArkadaŞ. TeŞekkÜrler
Alıntı:
cenk91 tafarından gönderildi
Ben 3 sefer premium aldım çok memnunum Satmanın yanında kafanıza takılan tüm soruları cevaplıyor Bu zamanda böyle ticaret az bulunur.Sonuna kadar güvenebileceniğiz birisi.
Alıntı:
whitelll tafarından gönderildi
Eskiden yakın arkadasımdan premium alırdım ancak arkadasım hintlilerle sorun yasayınca onun satısı durmustu. Bende internette rapid satan kisiler varmı arastırmaya basladım bir kaç kişiye denk geldim ama hep yorumlar kötüydü bir ara vazgecmistim aramaktan. Sonra bu arkadası buldum (Ümit). Bugün bir tane daha aldım. Bu 4 ila 5'nci alışım. Şu ana kadar hiç sıkıntı cıkarmadı. Sordugum sorulara hep yanıt verdi. Sıkıntısız anlasıyoruz. Rapid alacak arkadaslar sıkıntısız alabilir. Sorun yasayacaklarını sanmıyorum..
Alıntı:
shetel tafarından gönderildi
Bugün rapid premium aldım arkadaştan PTT hesabına parayı yatırdım 5 dakika içinde şifrem geldi. Gerçektende sözünün eri bir arkadaş. Sürekli görürdüm rapid şifresi satanları ama güvenemezdim fakat ilk defa aldım şimdi indiriyorum. Sorunsuz süper hızlı beklemeden geri sayaç olmadan Flashgete attım bütün linkleri şıkır şıkır 130 Kb ile çekiyorum. Şiddetle tavsiye ederim. Saol arkadaşım önümüzdeki ay tekrar alıcam.
Alıntı:
reapin_78 tafarından gönderildi
TURK__18 arkadasımızdan biraz önce rapid premıum hesabı aldım, çok guvenılır bi arkadas.
parayı yatırırdıktan 5 dakka sonra premıum hesabım elime ulaştı.
premıum hakkında bilmediğim bir çok özelliği kendisine sordum ve
bana premıum hesabının özelliklerini tek tek anlattı.
herkese tavsiye ederim.
kesinlikle premıum sahibi olmak istiyorsanız, TURK__18 arkadasa güvenebilirsiniz.
Alıntı:
adsızadam-06 tafarından gönderildi
bugun TURK__18 arkadasımızdan 1 aylık premıum hesabı aldım. çok teşekkür ederim, güvenilir bir arkadas kendisi. inşallah bundan sonrada rapidshare premıumları TURK__18 den alcam. hayırlı işler diliyorum. premıum hesabı almak isteyen arkadaslarada tavsiye ederim.
Alıntı:
dark code tafarından gönderildi
eger rapid premıum şifresi almak istiyorsanız hiç düşünmeden bu arkadaştan alabilirsiniz benim üçüncü alışım ve hiç bi sorun yaşamadım şifre aynı gün elimde oluyor burdan arkadaşa dürüstlügü için
teşekkür ederim
Alıntı:
evanes tafarından gönderildi
TURK__18
Teşekkürler az önce 1 aylık hesab aldım şimdi sorunsuz indirme yapıorum tekrardan teşekkürler arkadaş güvenilir herkes hesab alabilir.
Alıntı:
ShutdownUp tafarından gönderildi
rapidshare şifresi güvenle alabiliceğiniz tek yer arkadaşa ilgilerinden dolayı teşekkür ederim
Alıntı:
didem_syln tafarından gönderildi
arkadaslar paramı yatırıp şifremi aldım sorunsuz bi şekilde kullanıyorum teşekkürlerrr
Alıntı:
efsane_66 tafarından gönderildi
ARkadasim cok tesekkurlerr emegine saglık cok isimee yaradıı suann kullanmakktayimmm...süper bisey oldu....
Alıntı:
terminatör52 tafarından gönderildi
Arkdaşlar rapid sinir Bozucu Bişey Ama sinirlerizin 1 ay boyunca Bozulmamasını İstiyorsanız 10 Liracık Vererek Bu dertten Kurtulabilir Bu Bir ay içinde istediğiniz Film Müzik Clip Program veya Oyun arşivinizi oluşturabilirsiniz Rapidin Keyfini beklerseniz Böyle arşivler yapmak İçin yıllarınız Tükenebilir O yüzden
Alıntı:
terminatör52 tafarından gönderildi
rapidshare_turk@hotmail.com Adresini ekLeyip Rapid Üyeliğini Hemen alabilirsiniz benim Gibi
Alıntı:
serdar_karateke tafarından gönderildi
gönül rahatlığıyla hesabınızı alabilirsiniz arkadaşlar.eft çıkardım para gözüktüğü anda şifreyi yolladı.
Alıntı:
the_eragon tafarından gönderildi
arkadaşlar ben bu arkadaştan aldım sorunsuz ve güvenilir teşekkür ederim herkeze öneririm
arkadaşlar sıkılmadınız mı yavaş yavaş indirmekten alın bir rapid premium hayatı yaşayın ben aldım iyikide aldım internet hızım 1024/sınırsız 135 ile iniyior dosyalar 100 mb 12 dakka sürüyor
herkeze tavsiye ederim
Alıntı:
shetel tafarından gönderildi
Bugün arkadaştan bir premium daha aldık bir dostum için. Bendeki yeni oyunları görünce istedi bende bu arkadaşa Premium alması için yönlendirdim. O da saolsun ilgilendi ve 2 hafta içinde 3 premium almış olduk. Hiçbir sorun çıkmadan. Çok ilgili ve güvenilir bir arkadaş olduğunu belirtmek için burada yazmayı uygun buldum. Saol kardeşim ilgi ve alakan için.
Alıntı:
dark code tafarından gönderildi
hiç çekinmeden arkadaştan rapid şifresi alabilirsiniz içinizde en ufak bi şüphe olmasın parayı yatırdıgınız gün şifre elinizdebnm 9 kez şifre aldım ve hiç bi sorun çıkmadı turk samimiyetin ve dürüstlügün için teşekkürler
Alıntı:
Cybermen tafarından gönderildi
Bende Aldım Çok Süper Bişiii Çok İyi Bir Arkadaş 1024 Sınırsız Var İdm İle 150 De İndiriyorumTekrar Saolsun
arkadaştan bende aldım çok temiz çok rahat herkese tavsiye ederim..
hayırlı satışlar...
Alıntı:
omurpasha tafarından gönderildi
arkadaşa çok teşekkür ederim, bugün 1 aylık rapid hesabı aldım. Parayı göndermeye gittim geldiğimde şifre ve kullanıcı adı gelmişti...
Oh be 1 aydır rapidim yoktu ne download yapabiliyordum ne de interneti hakkıyla kullanabiliyordum, hemen bu gece başlıyorum yeni film ve oyunları indirmeye
walla güvenilir bence alın beklemeyin hem ucuz hemde güvenilir biri...
Alıntı:
ZaZa.CeM tafarından gönderildi
Parayı yatırdıktan 5dk. sonra premium elime ulaştı güvenle alabilirsiniz
benimde 2.alışım çok memnunum hiç sorun cıkmadı güvenerek alabilirsiniz fiyatı da cok uygun.
Alıntı:
Howl tafarından gönderildi
Parayı yatırdığım saat içinde hesabımı aldım.TURK__18 e teşekkürler.
Alıntı:
ayyildiz_kiz tafarından gönderildi
bende aldım bu arkadasdan rapid
Alıntı:
ayyildiz_kiz tafarından gönderildi
hemen bugun verdi 1 aylık rapidshare premıum hesabımı
tesekkürler
Alıntı:
erkinx tafarından gönderildi
valla arkadaşlar çok güvenilir ben aldım 1024 netim var sınırsız idm 120 130 indiriyom kardeş güvenilir bence alın, tekrar saolsun valla
Alıntı:
reapin_78 tafarından gönderildi
bende arkadasdan bugun aldım rapid premıum sifresi
tesekkğür ediyorum kendisine
beklemeden alım derim
tekrar tesekkürler
artık her ay senden rapid premıum alcam
Alıntı:
wolkysheker tafarından gönderildi
arkadaştan rapid premium aldım ve kullanıyorum.. çok teşekkür ederim kendisine..
Alıntı:
byibr tafarından gönderildi
aldım mutluyum %100 güvenilir
Alıntı:
abuz tafarından gönderildi
rapidshare'da free'nin verdiği sıkıntılardan kurtulmak isteyen warsa premium garanti '''ŞART''' herkese şiddetle tavsiye ederim ,hızı sevenler için
Alıntı:
zerok tafarından gönderildi
ben az önce ümit beyden 1 aylık şifre aldım. Çok yardımcı oldu sağolsun. Kesinlikle güvenilir birisi, gönül rahatlığıyla kendisi ile alış-veriş yapabilirsiniz...