![]() |
| |||||||
| Hack Felsefesi ve Tarihi Hackingin Doğuşu, Özündeki Düşünce Dizgesi, Gelişimi, Tanınmış Hackerlar vb. Konuları Paylaşabileceğiniz Forum Alanımızdır. |
| Tags: bakin, hacker, isteyenlere, olmak, tavsiyeler |
![]() |
| | LinkBack | Konu Araçları |
| | #12 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| Şunu da bilin hacker cılık oynamaya calıısıp da hackerım dıenlerın %100 Lamerdir . sakın her yerde ben hackerım dıe gezıp burnunuzu havalara kaldırmayın bnm yazdıım bi kac program war sizde visual basic den acık kodlu program yazmaya baslayın ve kendınızı gelıstırın bu ıs 1 hafta 1 ay almaz eger cok ıyı bır hacker olmak ıstersenız kendınızı bılgısayara adamanız gerekmektedır tabi lamer lik yapmadan ve benım boyle bı kac sıteye gırdım sıtede ip gosterdıı ıcın bana ipni aldım işn bitti dienler le karsılastım ve sıte ye zarar vermeden sadece 1 index attım cocuk abi cekmeye baslayınca (daha sıteden ındexı nasıl kaldıracaıını bılmıo ıste ) lamer oldugu anlasıldı. bakın dunyaca unlu hackerlar bas bas baırıomu? hackerım dıe zaten hacker lık suc dur cezası hapis dir.. bunu da bılın ona gore kalkısın. çok konuştum ama bu dedıklerımı ıyı dınleyın benden bu kadar. | |||||||||||||||||||||
| | |
| | #13 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| katıLıyorum kardes sana güzeL bir yazı sabir sabir sabir ![]()
__________________ Ya KendiN oL Ya Da DünYadaN Yok OL ! Ne MutLu Türküm DiyeNe ! aLLaha Emanet oLun ... | |||||||||||||||||||||
| | |
| | #14 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| haklısın.. tskler
__________________ '' -×xXx×-~××_[«•Dj-§HêîdâÑ•»]_××-×xXx×-~ '' ![]() | |||||||||||||||||||||
| | |
| | #15 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| rjfkşlghkblşnmöni
__________________ Sanaltahrip Bilişim Platformu | |||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| |