![]() |
| |||||||
| Hack Felsefesi ve Tarihi Hackingin Doğuşu, Özündeki Düşünce Dizgesi, Gelişimi, Tanınmış Hackerlar vb. Konuları Paylaşabileceğiniz Forum Alanımızdır. |
| Tags: bakin, hacker, isteyenlere, olmak, tavsiyeler |
![]() |
| | LinkBack | Konu Araçları |
| | #1 (permalink) | |||||||||||||
| Bu Alana Reklam Vermek İstiyorsanız Buraya Tıklayınız arkadaslar eger hacker olmak istiyorsaniz ki ben bu isde yeniyim ama sunu anladimki bi kere cok dil bilmek ne kadar bilirseniz o kadar iyi, cok dil bilirseniz sadece türk hacker sayfalrinda degil bütün sayafalarda bilgi edinme sansiniz olur ve buda sonucta bazi seyleri dahada cabuk kavramaniza yol acar bence cok büyük bir + ,ne demisler cok okuyan degil cok gezezn bilirmis . bilgisayar programlama dili ögrenin kendi programlarinizi yazmak icin ne biliyim hep programm kullanmak bu bence cok basit bi hackerlik olur, hacker dedinmi adam bilgisayarin malzemesini hangi madenlerden cikartildigini bile bilmesi lazim << bu biraz abartili ama yani sirf programm kullanmak olmasin, ve tabiki sabir,sabir,sabir cok önemli pes etmek yok inat edin , zorluk hackerligi güzellestiren olaydir zor bir seyi basardiginizda ne kadar mutlu olursunuz ve kandinize dahada güvenirsiniz. SADECE HACKERLIGIN bi tahlikesi var ailenizden ve dis hayatdan kopabilirsiniz bunada izin vermeyin derim. baglantiniz kopmaz insallllaahhhh ![]()
__________________ !!!FORUMDAKİ ONLİNE FİLMLERİ (DivX) NASIL İZLERİM!!![Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Uygun Fiyatlara:
İletişim İçin Özel Mesaj Gönderiniz | |||||||||||||
| | |
| Konuyu Beğendin mi ? O Halde Konuyu Arkadaşınız ile Paylaşın =) |
| Okumuş Olduğunuz Sayfayı E-Mail ile Arkadaşınız ile Paylaşın ! |
| | #2 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| haklısın kardeş de olmuo ![]() ben sıfırdan başlıcam acaip hevesliyim istiyorum ama bi yolgösteren olmadımı sadece burdaki vidyoları izlemek yazıları okumakla yapılmıo ![]() eğer bu msjı okuyupda gerçekten yardım etmek yani arkasında bi çırak , stajer yetiştirmek isteyen olursa çok sewinirim Mail Adresi vermek yasakmış özür dilerim __ nolur ......!! | |||||||||||||||||||||
| | |
| | #3 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| sagolasın paylaşım için haklısın | |||||||||||||||||||||
| | |
| | #4 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| bende dış hayattan biraz kopuğum pc çok alışkanlık yapıyoartık yavaş yavaş bırakıyom gerçi pc işim oldu bilgisayar bölümünde okuyom ama teknik liseyim ders daha ağırlııklı bilgisayarı bildiğimden bilgisayar dersi rahat geçiyo ![]() | |||||||||||||||||||||
| | |
| | #5 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| haklısın kardes bilg cok bagımlılık yapıo o dert bendede var! buaraada su hackerlık isine bende meraklıyım baya buraya da buyuk olcude oyuzden uye oldum!!! | |||||||||||||||||||||
| | |
| | #6 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| Valla Bizde Donanım Okey! Fakat Yazılım olarak pek birşey yok.Qbasic biliyorum çok deli hesap makinesi yaparım... Ha ayrıca ingilizceyi de iyi okurum ve yazarım (her ne kadar iyi konuşamasamda)Bizde kendi çapımızda birşeyler yapacağız inşallah... | |||||||||||||||||||||
| | |
| | #7 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| Ben az çok yazılanları anlıyorum inglizcede donanımda bir dostumla çalışmya başladım 1 aya kalmaz usta olurum yazılım derseniz busene üniverstede hazırlık okuyorum seneye oda gelicek ama ben onu bekleyemem bu yüzden şimdiden başladım kitaplara bakmaya tek ihtiyacım olan iyi bir yol göstercek kişi yol göstericim olmak isteyen varsa bana özelden mesaj atsın bende ona malimi vereyeim | |||||||||||||||||||||
| | |
| | #8 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| çok sağol .... | |||||||||||||||||||||
| | |
| | #9 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| teşekkürler . ![]() | |||||||||||||||||||||
| | |
| | #10 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| Evet ama şöyle düşün, Sosyal Hayatdan Koptugun zaman zaten birşey olamazsınız,Diye Düşünüyorum Tşk ederim ama iyi bir öncü bulmak zor,Zaten programlama seviyesine gelen bilgilerini zor paylaşir. | |||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| |