![]() |
| |||||||
| İstekler / Öneriler / Şikayetler SaNaLTaHRiP adminlerinden isteklerinizi,şikayetlerinizi ve bize olan önerilerinizi paylaşabileceğiniz forum alanımızdır. |
| Tags: rutbe sistemi degissin |
![]() |
| | LinkBack | Konu Araçları |
| | #1 (permalink) | |||||||||||||
| Bu Alana Reklam Vermek İstiyorsanız Buraya Tıklayınız Rutbe sistemı değişsin ? Rütbesini beğenmeyenler buraya yazabilir.. | |||||||||||||
| | |
| Konuyu Beğendin mi ? O Halde Konuyu Arkadaşınız ile Paylaşın =) |
| Okumuş Olduğunuz Sayfayı E-Mail ile Arkadaşınız ile Paylaşın ! |
| | #2 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| Ben beğenmiyorum.. Hackı bıraktım ama yine defacerim : )) konu silemıyorum anket acamıyorum tasıma kılıtleme derseniz onlardan hıc bırı yetkımde yoq neyin defaceri Ben rütbe pesınde değilim .. Amacım siteyi daha iyi yerlere getirebilmek..Yaralı olmak istiyorum ama daha konu silemıyorum ne yapabilirim ki..Yetkililer ilgilensin pls..Bu mesaj en son " 05-18-2009 " tarihinde saat 06:50 PM itibariyle KuZu tarafından düzenlenmiştir.... Neden: yanlıs yazmısım :D | |||||||||||||||||||||
| | |
| | #3 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| kuzunun içinde ne çakallar yatıyomuş xD D: ![]() ![]()
__________________ [b][color=Red] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] | |||||||||||||||||||||
| | |
| | #4 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| xD eyw. kanky cakal degıl ya o Bozkurt uzaktan kucuk gorunuyor herhalde ![]() | |||||||||||||||||||||
| | |
| | #5 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| rütbeler en kısa zamanda yenilenecektir... lütfen sabırr
__________________ !!!FORUMDAKİ ONLİNE FİLMLERİ (DivX) NASIL İZLERİM!!![Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Uygun Fiyatlara:
İletişim İçin Özel Mesaj Gönderiniz | |||||||||||||||||||||
| | |
| | #6 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| en kısa zamaN ? ![]() | |||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| |