![]() |
| | #1 (permalink) | |||||||||||||
| Bu Alana Reklam Vermek İstiyorsanız Buraya Tıklayınız Her kese Selam olsun! Arkadaşlar ben Azerbaycandan katıldım aranıza,forumunuz hoşuma gitdi,beni ilgilendiren konuları buldum o üzdən hemen üye oldum.İlk postumu yazmak için bir mövzu aradım yeni üyeler için amma bulamadım,şöyle bir kendini tanıtım falan için. P.S: Bu arada Türkiye Türkcem o kadarda iyi deyil o üzden kusura bakmayın ) Her halda umarım anlaşırız.
__________________ ________________________________________ Türkdən başkasın tanımam bilməm sevməm!!! | |||||||||||||
| | |
| Konuyu Beğendin mi ? O Halde Konuyu Arkadaşınız ile Paylaşın =) |
| Okumuş Olduğunuz Sayfayı E-Mail ile Arkadaşınız ile Paylaşın ! |
| | #2 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| Yeni üyelerle tanışmak için bölüm açacağız ..İlginiz için teşekkürler
__________________ !!!FORUMDAKİ ONLİNE FİLMLERİ (DivX) NASIL İZLERİM!!![Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Uygun Fiyatlara:
İletişim İçin Özel Mesaj Gönderiniz | |||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| |