![]() |
| | #1 (permalink) | |||||||||||||
| Bu Alana Reklam Vermek İstiyorsanız Buraya Tıklayınız arkadaslar ekledigim half life oyununda bir doom var fakat isteyen degiştirsin diye yeni bir doom daha koydum bölüm degiştirmeniz için lütfen oyunu actıgınızda cıkan menulerden sonuncusunu yani 3. secenegi secin bilmeyen arkadaşlaroyun sırasında ''c'' tuşuna 4 defa hızlı şekilde basın ve aşağıdaki kodları girin IDDT : (haritaya bakarken) 1. defada: bütün haritayı göster, 2.defada: düşmanları göster IDKFA : bütün anahtar ve silahlar IDFA : bütün silahlar IDBEHOLDa : Automap IDBEHOLDs : Berserk pack IDMYPOS : yer göster IDCHOPPERS : testere IDDQD : tanrı modu IDBEHOLDl : Light Amplification Goggles IDSPISPOPD : şarjör değiştirme yok IDMUS :diğer bölüm ve görevlerden müzik çalma IDBEHOLDr : Radiation Suit IDBEHOLDi : geçici görünmezlik IDBEHOLDv : geçici dayanıklılık IDCLEV :diğer bölüme 12 mb. boyutunda link ![]() not:doom dosya turu .wad bunu şaşırıpta silmeyin 6600da oynanıyor fakat içinde verdigim cs1.vad dosyasını secmelisiniz baska bolumleri onatamadım ben | |||||||||||||
| | |
| Konuyu Beğendin mi ? O Halde Konuyu Arkadaşınız ile Paylaşın =) |
| Okumuş Olduğunuz Sayfayı E-Mail ile Arkadaşınız ile Paylaşın ! |
| | #2 (permalink) | |||||||||||||||||||||
| TŞk bİ bakalim. | |||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| |