![]() |
| | #1 (permalink) | |||||||||||||
| Bu Alana Reklam Vermek İstiyorsanız Buraya Tıklayınız Series 60 Theme Studio Proğramı % 100 Türkçe değil. Ama yeni başlayanlar için yine de işi kolaylaştıracaktır. Ben de şu anda bu proğram üzerinde çalışıyorum. Amacım proğramın elimden geldiği kadar tamamen türkçeye çevirmek. Ama bazen bir proğramın kelimeleri üzerinde oynama yapıldığı zaman proğram çalışmaz hale geliyor, bazı özellikler ortadan kalkıyor. Bu proğram da öyle. Ben elimden geldiği kadar bu proğramın türkçe eklentilerini güncelleştirmeye çalışacağım. Hayırlı olmasını dilerim. [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]
__________________ !!!FORUMDAKİ ONLİNE FİLMLERİ (DivX) NASIL İZLERİM!!![Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] ![]() [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] | |||||||||||||
| | |
| Konuyu Beğendin mi ? O Halde Konuyu Arkadaşınız ile Paylaşın =) |
| Okumuş Olduğunuz Sayfayı E-Mail ile Arkadaşınız ile Paylaşın ! |
![]() |
| Bookmarks |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| |