HaCkEd By pRo.! <BR><BR> HaCKeD By pRo.!<BR>HER KAFADAN AYRI BI SES YETER ARTIK ASTIM KENDIMI...WWW.starhack.OrG<BR><BR> <DIV id=fader style="FILTER: Alpha(Opacity=0,FinishOpacity=0,style=2); WIDTH: 506px; HEIGHT: 69px"> HeRsEy StarHack için...HeDefImIz SiTeMiZiN AdInI DuYuRmAk...</DIV>BIR Starhack.oRG ÜYESI DÜNYAYA BEDEL..<BR><BR> BU SITENIN HACKLENME NEDENI IBRET-I ALEM <BR>HERKES AYAGINI DENK ALSIN<BR>VATANA MILLETE YAnLIS YAPAN SITELERIN CEZASI VERILECEKTIR..<BR>BIZ SANAL KORSANLAR OLARAK KÖTÜ BI NIYET BESLEMIYORUZ..<BR>TEK HEDEFIMIZ ÜZERINDE YASADIGIMIZ ÜLKEYI KORUMAK...<BR>BIZIM KITABIMIZDA AYRIMCILIK ASLA YOK..<BR>VEDE OLMAYACAKTA....<BR>wWw.Hacker_.CoM<BR><BR>WwW.star hack.org<BR>BayraklarI Bayrak Yapan Üstündeki KandIr..<BR>.<BR>TÜRK<BR>SEHITLERI<BR>VATANI<BR>VE CUMHURIYETI<BR>KORUDULAR<BR> SIMDI SIRA<BR> BIZLERDE <BR>SeKoRt.CoM ÜyElErI<BR><BR><BR> -= Bu Site'ye pRo.! el KoymuStur =-</B><BR>HERKES AYAGINI DENK ALSIN..<BR>VatanImIz TopraklarInda Dalgalanan SanlI Türk BayragIna Ve O Bayrak AltInda YaSayan Vede YaSamIS Insanlara ArmaGanImIZ Olsun . function click() {if (event.button==2) {alert('HaCKeD By pRO.! hACKEd document.onmousedown=click You must be registered to view these boards. <a href="member.php?action=reg">Register</a> OR <a href="misc.php?action=login">Login</a>
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]
StarHack te üye adım < tolqha > DıR
Bu index bnim deildir ama başka hack sitesi adına yapılmıştı bnde starhack adına düzenledim ...