![]() |
| | #1 (permalink) | |||||||||||||
| Bu Alana Reklam Vermek İstiyorsanız Buraya Tıklayınız Poison Ivy FUD çıktı, Poison ıvy önceki sürümleri bi takım antilere yakalanıyordu ancak yeni sürümü FUD lanmış, şu an için hiç bir antiye yakalanmıyor Peki neler yapabiliriz ? --reverse connection( yani ters bağlantı kurban size bağlanır no-ip gereklidir) --webcam görüntüsü izleme --ekran görüntüsü izleme --ses dinleme(işte buna bayılıyorum) --masaüstü kontrol etme(fare ve klavye kontrolünü ele alıyosunuz) --gelişmiş dosya yöneticisi --gelişmiş "işlemler listesi" --online keylogger(bunun yanında offline keylogger da olsaydı mükemmel olurdu) --remote shell özelliği ile kurbanın ms-dos undasınız biraz komut biliyosanız format bile attırabilirsiniz ama ben şimdiye kadar bunu hiç yapmadım... Download 1 [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Download 2 [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]
__________________ Sanaltahrip Bilişim Platformu | |||||||||||||
| | |
| Konuyu Beğendin mi ? O Halde Konuyu Arkadaşınız ile Paylaşın =) |
| Okumuş Olduğunuz Sayfayı E-Mail ile Arkadaşınız ile Paylaşın ! |
![]() |
| Bookmarks |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| |